sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kinder-piirakka



Törmäsin intraneetin ihmeellisessä maailmassa taas kummaliseen asiaan, Kinder-piirakka. Mulle tulee Kinderistä mieleen jotain ihan muuta kuin piirakka. Ohjettahan piti heti testata. Täs on sit mahottomast sokerii ja rasvaa, ihan sitä oikeeta VOITA! Tämä tiedoksi niille jotka pelkää kilokaloreit; älkää jatkako lukemista tästä eteenpäin :D Tämän ohjeen kopsasin semmosesta blogista kuin Pampulan Paakkelseja (hauska nimi), hyvää oli. Tämmöst siit sit tuli minun versiona.

Kinder-piirakka:

Pohja:
6 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniliinisokeria
4 tl leivinjauhetta
6 rkl tummaa kaakaojauhetta
3 dl kuumaa vettä
300 g sulaa voita
4 kananmunaa

Voikreemi:
150 g voita
300 g tomusokeria
4 tl vaniliinisokeria

Kuorrutus:
200 g Fazerin sinistä maitosuklaata
muutama pala valkosuklaata sulatettuna

Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kuuma vesi, voisula, ja munat (riko ensin munien rakenne rikki). Sekoita taikina nopeasti sekaisin ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Paista piirakkapohjaa 175 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä.
Valmista voikreemi vatkaamalla sähkövatkaimella huoneenlämpöinen voi ja sokerit tasaiseksi massaksi. Levitä voikreemi jäähtyneen piirakan päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Sulata suklaa vesihauteessa, levitä voikreemikerroksen päälle tasaisesti.  Sulasta valkosuklaasta voit pursotella haluamasi kuviot koristeeksi piirakan pintaan. Laita vielä hetkeksi jäähtymään jääkaappiin, piirakkaa on siten helpompi leikata paloiksi.

Kyl se vaan on niin, et voilla saa parempaa!




Tapaus pikku-midinetti-kohtaus

Viime viikolhan mie uhkailin päästää min "veljen" vapaaksi vaatehuoneen nurkasta ja polkee sit pitkäst aikaa. Toimittajan huomio: heikkohermoisille tiedoksi, että kyseessähän on siis Brother-merkkinen ompelukone ja poljen vaan sitä lattialla lojuvaa koneen osaa eli poljinta. Whuh, jopas nyt taas....
Tekaisin siskolle lastenlaulu-konserttiin Harlekiini-puvun. Siskolla on kaunis ääni ja kovasti paljon keikkaa pukkaa erilaisissa proggiksissa. Hän laulaa mm. tässä kokoonpanossa Vanitatum Vanitas . Tämä kyseinen lasten musiikki-konsertti järjestetään ensi keskiviikkona 13.3.2013 Kuusankoski-talolla. Kouvolan kaupungin varhaiskasvatus toteuttaa konsertin yhdessä Wanhat Jääkärit puhallinorkesterin kanssa. Siskoni on konsertissa solistivieraana.
Kuvausta varten siskolle laitettiin oikeen makeuppia naamaan ja pyysin häntä vähän poseeraamaan teille, tämmöinen siitä asusta sitten tuli.



4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen piirakkaresepti, sopii täydellisesti Pääsiäiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut sinäpä sen sanoit, täsmälleen :D
      Ja kandee koklata, ei ollu vaikee ja ihan mahottoman hyvää! Mukavaa sunnuntaita sinulle Maija.

      Poista
  2. Ihan toi puku! Oot kätevä emäntä <3 Ihanaa aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittis Murusein, ihanan aurinkoisia päiviä ja valokuvaus-sessioita sinulle!

      Poista