Hyvää Itsenäisyyspäivää armas Suomi!
Kakun idea on Ulla Svenskin kirjasta Juhlaleivonnaiset. Kakussa juhlistetaan kaunista Suomen lippua, joka sini-valkoisena tänään salkoon nostetaan. Suomen lippu on yksinkertaisuudessaan niin kaunis, että ansaitsee kakun jos toisenkin. Värit ovat kuin järven tai taivaan sini ja vitivalkoinen, puhdas lumi, jota viime yönä on satanut ja samalla maailman kirkastanut. Ihana valo!
Kakussa oli:
4 munan kakkupohja
kostutin kakun vaniljamaidolla
väleissä oli tietenkin sini-valkoinen täyte, eli Blueberry Curd/mustikka-tahnaa ja vaniljarahkaa
Blueberry Curd/mustikka tahnan ohje löytyy täältä
päällinen ja koristeet on tehty vaahtokarkkitaikinasta
päällinen ja koristeet on tehty vaahtokarkkitaikinasta
WAU!!!
VastaaPoistaKiittis! Juhlava ja herkullinen Suomen kunniaksi!
VastaaPoista